OVER ONS

mm

Lifechangers

Bij AE Personal Training begrijpen we dat geen twee mensen hetzelfde zijn, en daarom is onze werkwijze uniek afgestemd op jouw individuele behoeften. Onze aanpak begint met een uitgebreide intake, waarin we de basis leggen voor jouw persoonlijke succesverhaal.

Tijdens deze kennismakingssessie leren we jou echt kennen. We bespreken je doelen, achtergrond, bewegingservaring, voedingsgewoonten en levensstijl. We willen begrijpen wie je bent, waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt.

Daarnaast nemen we de tijd om je fysieke gesteldheid te beoordelen. We voeren metingen en gewichtsmetingen uit, zodat we een duidelijk beeld krijgen van je huidige situatie. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt fitnessprogramma te ontwikkelen dat perfect bij jou past.

Bij AE Personal Training gaat het niet alleen om workouts. Het gaat om het creëren van een gezondere, gelukkigere levensstijl die je kunt behouden op de lange termijn. Met jouw doelen en onze expertise in gedachten, gaan we samen aan de slag om de beste versie van jezelf te worden. Jouw reis begint hier, en we zijn er om je elke stap van de weg te ondersteunen.

Jaren ervaring
Calorieën Verbrand
Tevreden Klanten
mm

De pijn van discipline weegt grammen, de pijn van spijt weegt tonnen.

Klant

Daan

mm

De enige manier om te mislukken is door nooit te proberen.

Klant

Dirk

mm

Sport leert je karakter, het leert je pijn verdragen. Het leert je opstaan na een val.

Klant

Joost